Загальновідомі властивості екстракту стручкового перцю поліпшувати травлення, зміцнювати імунітет і посилювати апетит. В останні десятиліття було науково підтверджено ще цілу низку лікувальних властивостей цієї популярної в народі прянощі.
Екстракт перцю слід вживати всередину для нормалізації мозкового кровообігу. Гострий червоний перець запобігає розвитку атеросклерозу, полегшує стан у разі бронхіальної астми, кашлю, ангіни та грипу. Завдяки наявності в червоному пекучому перці аскорбінової кислоти (вітаміну С) і вітаміну P, він сприяє зміцненню й очищенню судин.
Екстракт стручкового перцю застосовують для зниження вмісту холестерину і поліпшення циркуляції крові. Велика кількість вітаміну A дає змогу використовувати корисні властивості перцю для поліпшення зору та формування скелета. Пекучий перець уповільнює ріст ракових клітин, причому вживання екстракту стручкового пекучого перцю особливо корисне в разі раку яєчників.
Рекомендації щодо застосування:
Приймати внутрішньо 2-3 рази на день по 10 крапель незалежно від їди, запивати великою кількістю води (за потреби накапати 10 крапель на ложку води).
- Тривалість курсу прийому залежить від стану вашого організму і сприйнятливості його до відновлення.
- мінімальний курс прийому рекомендований у профілактичних цілях і під час терапії слабких проявів симптомів - триває 40 днів;
- середній курс - призначається в разі гострих проявів симптомів, тривалість від 1,5 місяця;
- максимальний курс призначений для прийому в разі хронічних і гострих форм, тривалість 2 місяці.
Для закріплення результату рекомендується пройти повторний курс - не раніше ніж через 3 місяці після закінчення основного курсу, але не пізніше 6 місяців перерви.
Основні | |
---|---|
Колір | Червоний |
Тип екстракту | Рослинний |
Форма випуску | Рідина |
- Ціна: 345 ₴